Paleta Plus d.o.o.

Paleta Plus je sinonim za kvalitet paleta. Pored standardnih Euro paleta, kao ovlašteni zastupnici Doğan Plastik za BiH, u ponudi imamo i plastične palete i kontejnere. Omogućavamo Vam kvalitet i sigurnost.

Mi predvodimo bh. tržišni standard

Naše palete zadovoljavaju najzahtjevnije standarde kako domaćeg, tako i inostranog tržišta!

Osnovna djelatnost kompanije Paleta Plus d.o.o. jeste proizvodnja i prodaja jednokratnih drvenih paleta, kao i plastičnih (PVC) paleta, kao i popravka i reparacija Euro paleta. Zahvaljujući našoj predanosti poslu i težnji ka ostvarenju što boljeg plasmana proizvoda kako na bh. tržištu, tako i na inostranom tržištu, od septembra 2019. godine dobijamo generalno zastupništvo renomirane kompanije Doğan Plastik i našu paletu drvenih proizvoda i usluga proširujemo na plastične (PVC) proizvode. 

Danas u našoj ponudi možete pronaći jednokratne drvene i Euro palete, plastične (PVC) palete, plastične kontejnere te sklopive kontejnere. Pored ovih proizvoda, kupcima nudimo mogućnost kupovine ogrijeva (drva za ogrijev) i potpale (drvca za potpalu vatre). Ove proizvode pakujemo prema standardu, ali i prema željama i potrebama kupaca. Također, garantujemo kvalitet proizvoda, obzirom da svaki proizvod prolazi rigorozne kontrole po najzahtjevnijim svjetskim standardima.

Kupcima pored proizvodnje i prodaje proizvoda nudimo i usluge popravke i reparacije, otkupa, kao i obrade paleta, te pripreme i dostave proizvoda za ogrijev i potpalu.

U poslu smo pouzdani, konkurentni te odgovorni, kako prema kupcima tako i prema društvenoj zajednici. Kupci i kvalitet su nam na prvom mjestu. Jaka zajednica – jaka kompanija!

Zašto izabrati nas za poslovnog partnera?

POUZDANI

Naše poslovanje temelji se na principima pouzdanosti i kvaliteta - nećemo Vas iznevjeriti!

ODGOVORNI

Odgovornost prema poslu je na prvom mjestu. Ispunjavamo zahtjeve kupaca u što kraćem roku.

KONKURENTNI

Kvalitet naših proizvoda i usluga pozicioniraju nas u sami vrh domaćeg i inostranog tržišta.

DRUŠTVENO ODGOVORNI

Društvena odgovornost je naš poslovni motiv. Jaka zajednica - jaka kompanija!